top of page

KINDERFEESTJES

Voor mijn atelier is een ruime openbare speeltuin met een basketbalrek. Kinderen vinden het altijd erg leuk om daar na afloop nog even te spelen. Er is ook genoeg ruimte om een potje te voetballen of een ander spel te doen.

Altijd al eens achter een draaischijf willen zitten? Bij Angelaaz Pottenbakkerij maak jij je eigen kunstwerk op een draaischijf. Eerst is er een korte demonstratie, daarna mag je zelf aan de slag. Er zijn zes schijven dus er zijn een paar personen tegelijk bezig. Kun je even niet aan een draaischijf dan mag jij je eigen pot decoreren of je kijkt hoe je vriendje of vriendinnetje het doet.

 

Er worden drie potten per persoon gedraaid. Hier ben je ongeveer anderhalf uur mee bezig. Na ongeveer 3 weken kunt u de werkjes ophalen, ze worden gebakken en geglazuurd. Ze zijn dan geschikt voor vaatwasser en magnetron. Tussendoor is er ranja en snoep. Kosten zijn 150 euro per groep van 6 personen. Grotere groepen prijs op aanvraag

Op afspraak is het iedere dag mogelijk.

Een kinderfeest is uitstekend te combineren met een bezoek aan Snackbar Den Berk, Kreitenmolenstraat 77, 013-5116331.

De snackbar is 400 meter bij de pottenbakkerij vandaan. 

 

Er is ook een Mc Donalds in Udenhout dat ligt lekker centraal langs de N65 ingang via de Kreitenmolenstraat. Mc Donalds ligt 3,5 km bij de pottenbakkerij vandaan.

Hier een kleine sfeer impressie!

bottom of page